2011-10-30 20:08:40• hírek • Balog Anita

Már megint a Targoviste

A szatmári együttes legközelebb szerdán lép pályára, mikor a Közép-Európa Ligában 18 órától fogadja a szlovák Poprad együttesét.

Bő egy hónap alatt harmadszor volt a kosarasok az ellenfele a Targoviste.

A VSK lányai számára verhetetlen ellenfélnek tűnik mostanában a Targoviste, hiszen a Román Kupában két vereséget szenvedtek tőlük a szatmáriak - 61:60 itthon és 60:47 idegenben - most pedig a bajnokság hatodik fordulójában diadalmaskodott a Targovistei CSM a szatmáriak felett.

Az idegenben lejátszott meccset a lányok rosszul kezdték, a hazaiak 8:0-ra is vezettek, Orosz és Pop csak közel három perc elteltével talált be, s bár négyre csökkent a különbség, ez kitartott a Tirgovistének az első negyed végéig. A második negyed elején volt három pontos különbség is - 21:18 - de aztán a szatmáriak leblokkoltak, nem találtak be, a hazaiak viszont nyolc pontot is szereztek, a második negyed pedig 11 pontos különbséggel zárult. A harmadik negyedben kétszer is csak 5 pont volt a különbség a két csapat között, de végül 9 pontos különbséggel fújták le a negyedet. A mérkőzés utolsó tíz percében kiegyenlítettebb volt a küzdelem, s bár döntetlen lett a negyed végén az eredmény, összesítésben 9 ponttal nyerte a meccset a Targoviste. Ezzel a Targovistei CSM az egyetlen százszázalékos csapat, s így első helyezett a tabellán.

A osztály, 6. forduló: Targovistei CSM - Szatmárnémeti VSK 60:51 (19:15, 18:11, 13:15, 10:10). A szatmári pntszerzők: Mehmedic 11, Washington 10, Ivan 10, Parau 6, Orosz 6, Pop 5, Jaburova 2, Walker 1. Játszott még: Giurgiu. Nem lépett pályára: Nagy.

További eredmények: Aradi BC ICIM-Temesvári BCM 78:50, Alexandriai Teleormani-Gyulafehérvári CSU 62:56, Nagyváradi CSM-Iaşi-I Poli 60:47, Brassói Olimpia-Marosvásárhelyi Nova Vita 39:79, Craiovai SCM-Bukaresti Olimpia 95:67. A Rapid-Sportul Studenţesc mérkőzést kedden rendezik, míg a Sepsiszentgyörgy-Kolozsvár találkozót elhalasztották.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: